Camillas la la land

Alla inlägg under mars 2009

Av Camilla Boström - 22 mars 2009 21:00


Gick väldigt bra idag. Allt flöt på, duktiga funktionärer och domare på gott humör. Jag var tävlingsledare för lydnadsklass 1, och tyckte faktiskt jag skötte mig bra. Nån tabbe gjorde jag, men det löste sig bra. Fick beröm från några tävlanden att jag var tydlig och hördes bra.


Det var även lugna platsliggningar. Några hundar som ställde sig upp och gick till sina förare, nån som satte sig upp, en som ställde sig upp nosade och sen la sig igen, men INGEN som gick fram till någon annan. Det är ju som det som är fasan för 1:or, det brukar ju som vara många popcorn och sen urartar till värsta rejsen. Men inget sånt idag, tur nog.


Ikväll blir det att ta det lugn och slappa, imorgon ska jag jobba...


Av Camilla Boström - 21 mars 2009 19:19

Jag har ont hela kroppen av alla promenader på ISgator. Man får ju gå stel som en pinne och spänna varje muskel så man inte ska ramla. Man kan ju inte se normla ut där man hasar sig fram.


Imorgon är det tävlingar på klubben. Kom och heja på alla ekipage. Själv ska jag agera tävlingsledare i 1:an och stå och skrika fram order till de tävlande :) My kind om gig ;)


Det är bara hoppas att det är bättre underlag imorgon. För som det såg ut på plan idag så var det antingen isfläckar där det är omöjligt att gå, eller så var det värsta gägg-pölarna...


Vi ses på klubben imorgon!!

Av Camilla Boström - 21 mars 2009 10:34


Jag hatar då jag inte hinner med saker jag tänkt. Fatta att 60 sekunder på en minut är alldeles för lite, och 24 timmar på ett dygn är ju bara ett kort litet ögonblick... Nä fy, jag behöver mer tid!! Nån som har lite till salu?


Tanken idag var att åka ut med Niro till klubben och fortsätta träna lite. Det lilla vi hann göra igår var såå roligt, det gick så bra! Jag har ju kommit på vad min stora akilleshäl är, och det är timingen på belöningen. Jag är oftast för sen, och det får ju sämre resultat. Där har klickern verkligen hjälpt mig! Då kan jag knipa igen käften på mig själv, vänta på tex rätt position och sen med ett klick markera precis när han gör rätt och sen ge belöning. Känns superbra! Jag borde ha en stor jäkla gråtejpsremsa över munnen på mig själv då jag tränar!


Sen ska jag åka till pappas garage och börja rensa upp loppisgrejerna och prismärka allt så det är lite ordning på grejerna då det är dags. Hoppas att ni bokar in lördag 28/3 för att komma på loppis på Nolia City Konferens!

Av Camilla Boström - 18 mars 2009 19:17

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!


1. Vad heter du?: Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Cool
3. Flicknamn: Cecilia
4. Pojknamn: Conny
5. Yrke: Callcenter-telefonist
6. Färg: Cerice
7. Klädesplagg: Calvin Klein - underkläder
8. Mat: Carbonara
9. Sak i badrummet: C-vitamin
10. Plats/stad: Canada räknas väl som en plats...
11. En orsak att vara sen: Corolla-krock
12. Något man skriker: COME ON!!!!
13. Film: Chasing Liberty
14. Något man dricker: Coca-Cola
15. Band: Coldplay
16. Djur: Camel
17. Gatunamn: Carl-Johangatan
18. Bil: Chevrolet
19. Sång: Come back to me - David Cook
20. Känd person: Cher


Jag utmanar dessa fem;


Camilla A, Åsa (kennelmamman), Emma, Åsa & Titan, Malin

Av Camilla Boström - 17 mars 2009 23:16

Förmiddan/mitt på dan spenderade jag hos Jess & Ville. Vi tog en promenad å sen blev jag bjuden på lunch!! Gotti gottgott.

 Efter incidenten med Jessicas bil & takraset (kan ni läsa om här i Jessicas blogg) så har hon ingen bil fr tillfället. Därför fick hon låna min och göra lite ärenden medans jag och Ville roade oss hemma. Han är så rolig nu, blir skitförbannad då han inte kommer fram till saker fort nog! Han såg en petflaska med lite vatten i på andra sidan rummet som han började krypa mot. Han gav sig inte, blev lite irriterad på vägen men lycklig då han kom fram. Sötkork.


Efter  vi druckit kaffe åkte jag å handla, sen hem och påbörja middagen. Ingela & Cuda kom och åt med oss, mycket trevligare med sällskap!


Kvällen spenderades på klubben tillsammans med mina kursare. Gick bra idag, en helt annan "vibb" i gruppen. Mer lugnt och sansat än förra gången.Av Camilla Boström - 15 mars 2009 22:01Idag har vi varit ute vid tjärn i Munksund tillsammans med Ingela & Karin med hundar. Mycket trevligt!

Något som jag har funderat på efter det är falukorv. Alltså vanlig falukorv måste ju vara tillverkad för att grillas utomhus. Det smakar ju så otroligt mycket bättre ute över en öppen eld, än inomhus stekt i en panna... Skillnaden är ju milsvid!


 

 


 

  

   


 Av Camilla Boström - 12 mars 2009 11:05


Idag vill vi gratulera Niros vackra Mamma

Söta Bella fyller 7 år idag.

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!!!


Grattis Deminas Gabriella af DevaroxHoppas det bjuds på korvtårta eller märgben i Devaroxhuset.

Av Camilla Boström - 11 mars 2009 23:45

Nu är jag leds på att vara förkyld!! Jag har så ont i näsan av allt snytande. Känns som om den är alldeles röd och svullen och sårig. Hur länge kan man hålla på och snyta sig? Det går typ 1 toarulle varannan dag..


Annars idag... hmm.. Prövade på att plugga idag. Inte alls nåt roligt.


Var ute med hunden. Det var roligare. Kvällen spenderades på klubben på möte angående appelltävlingarna i år. Det känns bra, alla som var där var taggade och vi tror på en bra tävlingssäsong.


Avslutade kvällen med en promenad med Ingela & Cuda. Ingela bjöd sen på kvällsfika, och vips var klockan hur sent som helst!! Bara hem och hoppa i säng.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se