Camillas la la land

Senaste inläggen

Av Camilla Boström - 20 februari 2011 22:11

"Detta gör mig glad" är dagens tema. Det första som jag tänkte var en bild på Niro. Men varje dag gör han mig ju glad, så det är så förutsägbart. Jag gillar inte förutsägbart. Så istället bjuder jag på ett foto av ett kort som jag fick i brevlådan på alla hjärtans dag. Inget jag hade förväntat mig, vilket gjorde det så mycket roligare.

 

  

Kvaliteten på bilden lämnar ju lite att önska, men jag fotade kortet med min iphone. Jag lovar att orginalbilden är jättefin!!

 

Det värmde Faster-hjärtat ordentligt.

 

 

Av Camilla Boström - 19 februari 2011 20:10


Jaha, idag är temat "Dagens". Vad ska det vara för typ av bild då? Hmm... Dagen har bestått av en mysig frukost, soffhäng, köpt hundmat, promenerat, varit på instruktörsmöte på klubben, ätit pizza och nu soffhäng igen men nu med sällskap av Ingela och Cuda.


Men åter till bilden. Dagens. Hmm, jag har ju inte tagit så många bilder så det fick bli Ingela som lekte fotograf då jag och Niro myser i soffan. Eller. Jag ångrar mig. JAG mös med Niro. Han stretade mest just i fototillfället.


En bild blev det iallafall.


  
Av Camilla Boström - 18 februari 2011 23:06


Å herregud så jäkla svårt... Har i stort sett tittat igenom hela min hårddisk, och den innehåller mer än 25 000 bilder. Hur ska jag kunna välja? Får man lägga upp "favoritbild i flera katergorier" istället. En hundbild (vilket är omöjligt att välja) människoporträtt, blommor, tillfälle, sak och så vidare, och så vidare.


Jag kan inte bestämma mig!!!!!!!


Men jag går på linjen med att koppla ihop bild och känsla. En bild som betyder en massa för mig, en bild som fångat ett ögonblick i mitt liv då jag var otroligt lycklig. Allt föll på plats den dagen kan man säga. Inget har varit sig likt sen dess. Är det någon som kan gissa åtminstone vilken dag det är?

*utan att skrolla ner till bilden*?

  


Detta är alltså på "valphämtar-kalaset" hos Niros uppfödare i Täby, Stockholm. 2008-06-19 Å så otroligt lycklig jag var den dagen. Fortfarande är! Den lille tjocka "tax-pojken" men dom korta små benen och det opraktiskt stora huvudet har HELT fångat mitt hjärta. Är det någon som missat det? Näää, jag trodde väl det.


Av Camilla Boström - 17 februari 2011 20:04


Oj, den här var den första riktigt svåra. Men jag valde den här för att när jag såg den första gången då jag laddade in den i datorn vällde väldigt mycket känslor upp i kroppen. Jag hatade den, hatade mig själv och hur jag såg ut. Fy så felplacerad jag alltid kände mig. Var aldrig bekväm i mitt eget skinn.

Nu för tiden känns det som att min fysiska kropp stämmer överens med mitt psyke. En härlig känsla. Det känns som om jag fått lite distans till "den gamla Camilla" och kan titta på gamla bilder igen utan att bli illa till mods.


  

Av Camilla Boström - 16 februari 2011 22:38

Temat idag är "GRÖNT"

 

Så det får bli ett av mina beroenden!!

 

  

Av Camilla Boström - 15 februari 2011 21:05


En Gammal Bild

 

 

 

Blev bjuden på middag hos moster Annica och passade då på att titta i några av hennes fotoalbum. Hittade den här bilden från 1988 då jag och pappa kör bumper-car. Jag skulle kunna gissa att det är på PDOL? Eller var vi på något tivoli det året på sommarsemester? Faktiskt har jag ingen aning. Mamma? Pappa? Vet ni?

 

Av Camilla Boström - 14 februari 2011 21:46

Dag 4 ska då visa på min hobby. Här funderade jag faktiskt ett tag då jag även har fotografering som en hobby. Tänkte som så att min största hobby, hundträning/hunderiet, har ju som blivit mer av en livsstil.

Men trots det så får det bli Niro/Hundträning/Hunderiet som får bli dagens bild på ämnet "MIN HOBBY".  


Jag och Niro leker med kampläder i Augusti 2010 under vårt Kennelläger. Regn och eländigt väder hela veckan, men trevligt sällskap, hundar och duktiga instruktörer så blev det ändå ett kanonbra läger.

Längtar till årets upplaga!


Av Camilla Boström - 13 februari 2011 21:42


Dagens bild ska alltså vara av en familjemedlem. Det blir en bild av min prins, mitt lillhjärta. Han har snart funnits i mitt liv i 3 år och jag hoppas att det blir många, många fler! Ibland kan jag få ångest av att veta att han inte kommer finnas med mig hela mitt liv. Min fina prins!


  
Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012
>>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se