Camillas la la land

Senaste inläggen

Av Camilla Boström - 23 september 2009 21:21


Det var tyvärr ingen av dom som har nyckel till skåpet med pistolerna och tränade idag, så det blev inget skott på klubben.


När vi kom på plats så var Niro TAGGAD! Men även väldigt splittrad och okoncentrerad. Men jag hade bestämt mig för att börja träna redan uppe på parkeringen, så att när man äntrar plan så har man redan påbörjat. För på tävling måste man ju börja redan där uppe, man har ju ingen möjlighet att värma upp på plan innan. Annars när vi tränar så kan han aldrig koncentrera sig direkt, utan måste värma upp innan. Men idag då vi började samla ihop oss redan där uppe vid bilen så kunde vi gå i position rakt ut på plan och påbörja linförigheten DIREKT. Körde lite svängar å halter å grejjer, sen lekte vi och slappnade av.

Sen var jag dum och la platsliggning direkt efter. Dumt. Han låg hela tiden, men var alldeles för uppjagad för att kunna slappna av. Jaja, han låg iallafall, och jag har lärt mig något till nästa gång.


Annars vet jag inte... Han var okoncentrerad och splittrad. Intresserad av hundarna runt om. Bitvis kunde han samla ihop sig och det gick riktigt bra. Men HUR höjer jag koncentrationen? Hur gör jag mig själv roligare?


ÅÅÅ vad jag vill gå någon kurs!! Senast var ju på lägret i Maj, och jag behöver hjälp för att komma vidare. Känner att jag kört fast. Men då var det dedär med pengar! Fy vad jag längtar till lönen, nu kommer ju iofs de 4-5 första lönerna HELT gå åt till skulder, avbetalningen på datorn och andra ganska viktiga saker jag bara skjutit på framtiden. Så jag kommer ju inte ha något över iallafall. Men sen kanske livet (ekonomin) ordnar upp sig.


Nu blir det att försöka komma i säng tidigt!

Nattinatt

Av Camilla Boström - 23 september 2009 18:09

 

Nu ska jag och Niro iväg till klubben för att träna lite... Förhoppningsvis så kör dom med pang-pang idag också. Var dit förra veckan på träningskvällen å då sköt dom precis då vi kom. Mellan de första 2 skotten hann jag precis ta ut Niro ur bilen och placera oss uppe på kullen för att bara vara med lite på avstånd och i passivitet. Han låg lugnt och fint stilla vid min sida resten av skotten. Första kontrollerade han varitfrån det kom, men sen märkte jag ingen reaktion alls. Han var mer fokuserad på vart Ingela & Cuda var som stod en bit bort från oss.


Så idag hoppas jag att vi ska hinna dit i tid så vi kan vara nere på någon av gräsplanerna då de skjuter, men ändå köra på i samma stil, i passivitet till att börja med. Mitt plötsliga intresse för skott är pga att Niro fick en 2:a på skotten på MH:t. Första skottet i leken släppte han trasan, men fortsatte leka igen på en gång. Sen båda skotten i passitivet så kontrollerade han vart skotten kom ifrån, vred på huvudet mot skytten men flyttade inga tassar. Beskrivaren tyckte att han verkade skott-ovan, men inte rädd eller stressad av skotten. Så han tyckte att jag skulle utsätta honom lite mer för skott så han blir van och han trodde inte att det kommer bli något problem i framtiden. Det tror jag inte heller, han känns fullständigt lugn då det smäller, han blir bara väldigt överraskad av det första skottet. Sen tänkte jag försöka få till lite mer "snärtighet" i Fria följet. Jag tycker att jag gasar upp honom så mycket jag kan med lek och kamp, men det saknas ändå lite fart/gasning. Han tappar snabbt fokus på vad vi sysslar med. Hmm...

Av Camilla Boström - 20 september 2009 22:28


Började dagen med att åka till Anna & Erik och fota dem tillsammans med sin lilla dotter. Vi fick nog till några riktigt bra bilder ändå, fast jag håller stenhårt fast vid att barn är URsvåra att fota. Nu var lilla Klara mestadels nöjd med tillvaron då vi fotade, så det gick ju ändå ganska bra!


Här är några bilder från det


    
Sen träffade jag Ingela & Cuda på Norrstrand för att pröva på ängsspår. Gick gode bra ändå måste jag säga. Niro var lite förvirrad i början, men han gick lågt med nosen iallafall!

Jag fotade vovvarna lite grann också.
          Av Camilla Boström - 18 september 2009 18:35Jag tycker att ni ska gå in hos Jenny och tävla

 

 om schampoo och balsam!

 

Det har jag gjort!

 

 

Av Camilla Boström - 16 september 2009 12:55

Han lekte sig igenom banan, hade jätteskoj och charmade alla inkl beskrivaren och testledaren.


Jag återkommer inom kort med hans resultat, och sen ska jag försöka få upp filmen med MH:t på youtube så jag kan länka till det. Jag kan iallafall säga att jag är så stolt och nöjd över min prins. Han betedde sig i princip precis som jag trodde. Glad och social, inga problem med hanteringen eller leken. Han är inte den tuffaste av tuffa, utan litar väldigt mycket på mig och överlåter farligheter till mig.


DUKTIG KILLE! Å gullig som få :)


  

Av Camilla Boström - 4 september 2009 18:44


Nu har första veckan gått, och jag är mycket nöjd med min nya arbetsplats. Har haft jätteskoj hela veckan. Det är väldigt mycket att lära sig med olika system å andra viktiga saker, men än så länge så går det väldigt bra. Eftersom jag har så pass lång introduktionsperiod så kan vi ändå ta det lugn och jag kan sitta med en sak åt gången och pröva mig fram. Känns jättebra.


Jag har dock inte hunnit med nånting annat! Har jobbat på dagarna å sen haft kurs på klubben å sen möten de andra kvällarna. Så det har blivit sena kvällar och tidiga morgnar. Niro lyfter inte ens på huvudet då jag stiger upp kl 6, han sover vidare. Så jag hinner duscha å göra mig klar innan han ens orkar palla sig ut ur sovrummet. När han vaknat till liv går vi ut och går sen får han frukost innan jag åker. Funkar bra, men jag är inte riktigt igång med morgonrutinerna så allt rinner på som det ska.


Inga planer är gjorda för helgen, förutom att vi ska ha Cuda-besök imorgonkväll. Det blir mysigt!

Av Camilla Boström - 31 augusti 2009 22:47Imorgon är första dagen på mitt nya jobb. Ska bli så jäkla kul och spännande att göra något annat och nytt. Det har ju gått lite fram och tillbaka med exakt hur mitt jobb ska se ut. Men nu har det iallafall landat vid att jag går introduktion 2 månader medans den gamla personalen fortfarande finns på plats, vilket blir i form av praktik. Så från och med 1 November börjar jag jobba, och då är jag ensam i receptionen och förhoppningsvis korvstoppad med allt jag behöver kunna.

Så nu i två månader kommer det bli fattigt, riktigt fattigt. Då får jag ju bara ut aktivitetsstöd, vilket är lika som stämplingsersättningen. Fram till nu har jag ju alltid lyckats få rätt ok med extrajobb för att kunna dryga ut a-kassan, men det är ju inte aktuellt nu då jag måste vara på plats på jobbet för att lära mig allt jag behöver veta. Detta kommer medföra att inte har en möjlighet att jobba särskilt mycket extra då praktiken är på heltid.

Men om möjligheten att jobba nån helg eller nå dyker upp så tar jag ju den.

Pengabristen känns ändå överkomlig då jag vet att jag kommer få en stadigare och högre inkomst än jag tidigare haft efter dessa två månader.


Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan slappna av så pass att jag somnar. Det är mycket att fundera på såhär kvällen innan.


Wish me luck!

Av Camilla Boström - 31 augusti 2009 10:51
Håll tummarna att mitt korthus håller sig, och inte faller samman! Ni kan även hålla tummarna att en olycka VISST kan komma ensam, och inte alls följs av andra.


OK?!?


OK!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012
>>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se