Camillas la la land

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Camilla Boström - 3 maj 2010 19:12

Jag har fortfarande inte fått ordning på PS, så nu avinstallerade jag skiten. Har jag inte Photoshop kan jag inte ens beskära bilder å lägga ut på bloggen, så det blir bildfattigt ett tag framöver tills jag fått hjälp med problemet. Nån mobilbild kan jag ju kanske lyckas få till :)


I fredags tog jag ledigt då jag ändå bara skulle jobba halvdag. Så jäkla härligt med en extra ledig dag. På förmiddagen tog jag & moster hundarna och gick in till stan där vi bjöd in oss själva på lunch hos mormor. När vi kom fram åkte både Niro & Filippa in i duschen för de var ordentligt leriga och sandiga. Regn på våren innan all sand är bortsopad är ingen hit.

Vi orkade inte gå hem i regnet, så vi hoppade på en buss tillbaka till munksund.


  


På kvällen gick jag och Ingela in till stan tillsammans med hundarna. Vi grillade korv på eldarna vid kanalsimmet, snackade med lite folk och hörde på en gubbkör som sjöng vårsånger. När vi blev leds så gick vi hem till Ingela och värmde oss i soffan å såg en film.

Lördag såg jag väl film mest hela dagen tror jag. Var ut och cyklade med Niro också.

Söndag... Hmm. Minns inte riktigt, men var till klubben på kvällen på instruktörsmöte med föreläsning. Intressant! När det var klart gick jag en långpromenad i bergsviken. Slingan jag tänkte gå ska visst vara 1 mil, men då det efter 45 minuter blev mörkt så bestämde jag mig för att vända och gå tillbaka då jag aldrig gått efter den vägen och visste inte riktigt hur långt jag gått. Så då blev det alltså 2x45 minuter innan jag var tillbaka på klubben. Kändes bra och idag har jag träningsvärk i benen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards