Camillas la la land

Alla inlägg den 24 april 2010

Av Camilla Boström - 24 april 2010 20:46

Nu har min "lilla" hund fyllt 2 år. Otroligt. Fast roligt!  På sin födelsedag fick han en egen hamburgare med strips och allt. Gott gott. Inte det minsta lilla nyttigt, men det struntade vi i för dagen.


Niro fick själv välja present av sin mormor & morfar. 5 av varje lades fram och han fick ett "varsågod". Han valde dock INTE det som jag tyckte att han skulle välja. Det är tydligt att vi har olika prioriteringar jag och min hund...


  


Dagen idag har ägnats åt Rapport. En nybörjar kurs i två dagar där vi får pröva på grunderna i denna gren. En mycket trevlig dag med duktiga instruktörer och trevliga människor. Alla hundar som är med är mycket trevliga och har inga konstigheter för sig, och samma sak kan man ju faktiskt säga om alla förare också :)

Niros Favorit-Emma aggerar hjälpförare till oss och det har gått jättebra! Niro är ju ganska så störtkär i Emma, så att springa efter henne är ju ingen större svårighet. Dock överraskade han idag med att springa bättre tillbaka till mig än vad han gjort tidigare. Det brukar vara mer intressant att stanna hos mottagaren, men idag gick det riktigt fort tillbaka. Duktig hund!


Imorgon blir det start nr 2 för mig och Niro i lydnadsklass 1. Spännande! Jag känner mig inte riktigt lika taggad den här gången som förra och är därför mer orolig för att det ska gå åt pipsvängen. Det gick ju så jäkla bra förra gången/debuten att det känns lite som att nu kan det bara bli värre... Men jag ska försöka peppa mig själv (& Niro) ikväll och imorgon. Efter tävlingen så ska vi åka och fortsätta på rapportkursen.


Önska oss lycka till!!!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards