Camillas la la land

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Camilla Boström - 24 januari 2009 00:41

Idag har vi träffat en massa trevlig rottisar (och en liten dvärgpinsher) med mattar & hussar i Umeå. Jag körde till Skellefteå, därifrån samåkte jag med Anna & Basse. Resan gick väldigt smidigt, skönt då man slipper sitta och köra hela vägen själv. Det var trist att ingen mer från Piteå följde med, men ibland jobbar man ju eller har nåt annat inbokat så det inte passar. Nästa gång kanske :)


Vi höll till på Umeå BK och hade tillgång till klubbstugan att värma oss i mellan varven. Anna hade fixat med lite lekar, bland annat sopsäcks-hoppning med en sked med ett ägg, och man skulle ha hunden lös och hoppa typ 15 meter utan att ha sönder ägget. Lite svårt i djupsnön, men alla gjorde riktigt bra ifrån sig!


Sen hade vi ett uppletande med lite paket och leksaker. Roligt tyckte de flesta! Men det verkade vara ett gäng hungriga hundar, då endel kom på att de kunde slita upp paketen och äta upp godiset på engång så behöver man inte springa in till matte som står och ropar... Men roligt hade vi!


Sen tränade vi tillsammans, bland annat platsliggning, kontaktövningar osv. Den äldsta hunden var 16 månader och de flesta var runt 8-9 månader. Så det var inte så många avancerade övningar den här gången. Det roliga var dock att de allra flesta har siktet inställt på tävling så man kan ju hoppas att vi kanske får träffas på tävlingar i framtiden!


När vi kom hem så slocknade Niro på en gång. Trött var han efter en lång och händelserik dag!!


Är det någon Rottisägare i Norrland som läser min blogg som vill veta mer om våra  träffar, skriv en kommentar så kontaktar jag dig och berättar mera.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards