Camillas la la land

Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Camilla Boström - 6 januari 2009 18:52


Vi åkte tillsammans med Ingela & Cudan till heden mitt på dan idag. Jag hade med mig kameran för jag hade tänkt exprimentera lite med kameran. Men fy fasen va svårt inne i skogen!! Det var mitt på dagen så jag trodde att det skulle vara tillräckligt ljust även om inte solen var framme. Men inte det inte... Alla bilder blev väldigt mörka. Sen hade jag på manuell inställning på kameran och jag är ju inte nå bra på det! Måste verkligen gå en kurs snart så jag får lära mig! Jättefrustrerande är det! Bilderna såg rätt ok ut på displayen, men när jag laddade upp dem på datorn så blev jag jättebesviken. Nån inställning har jag helt åt fanders då korten blir jättegryniga. Fan fan fan... Tråkigt... Men, träning ger färdighet, eller hur var det? Jag måste bara våga pröva mig fram med det manuella. Här är några bilder iallafall, å ni får stå ut med den låga kvaliten.


Av Camilla Boström - 6 januari 2009 18:45


Alla unga tjejer som har "mode-bloggar" brukar ju lägga upp bilder på sig själv i "dagens outfit"... Tänkte att jag kanske ska börja med det! Detta är dagens, å 90% av tiden jag är utomhus så ser jag ut såhär *hahaha*




Jackan från Ullared, Fjällrävens täckbyxor från Grolls i Piteå, svarta kängor från Intersport. SNYGGT va? *hahahahahahaha* Värsta modelejonet, eller vad säger ni?!


Av Camilla Boström - 6 januari 2009 16:20



Min hund måste ha någon typ av nylonstrumpefetish! När jag tar på mig mina knästrumpor som jag har då jag använder mina finstövlar så kan han sätta sig och sniffa på strumporna och försiktigt slicka på dem. Kan han så tar han gärna en strumpa till sin bädd där han kan ligga och snutta på den. Han sliter inte, äter inte upp den och tuggar inte... Han bara snuttar med den... Som en snuttefilt. Ju mer fotsvett dom luktar, destobättre.


Konstig hund. Fast söt ändå!


 Niro och hans älskade nylonstrumpa...




Av Camilla Boström - 6 januari 2009 08:53


Nu äntligen är mitt dygn tillbaka på rätt köl. Inget mer nattjobb för min del! Det har varit jobbigt, riktigt jäkla jobbigt. Jag har sagt det förut, men säger det igen: Jobba natt är inte min grej... Men nu är det över, och kanske återgår livet till det normala igen. Igår gick jag och la mig vid 22.30 och sov så gott hela natten fram till halv 9. Skönt! Fast nångång mitt i natten så hörde jag Niro pipa som om han behövde ut, så det var bara att pallra sig ur sängen och gå mot dörren. Men där på golvet i hallen låg han helt utslagen på rygg och orkade inte ens lyfta på huvudet då jag kom. Så mest troligt så inbillade jag mig pipandet eller drömde att han pep. Så det var bara att krypa ner i sängen igen.


Vad ska jag hitta på nu med all min lediga tid? Känner jag mig själv rätt så blir det att sova mycket, tror jag behöver det. Sen blir det härliga promenader i DAGSLJUS för en gång skull!!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards