Camillas la la land

Alla inlägg under april 2009

Av Camilla Boström - 21 april 2009 20:14

Jag har börjat med en väldigt dum ovana eller vad man nu ska kalla det... När jag ska göra mig nå mat så kan jag glömma kylskåpsdörren öppen långa stunder. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag glömmer den, har ju som inte varit något problem tidigare. En tanke som slog mig var att när man öppnar kylskåpsdörren så hamnar dörren mot kortväggen och på så sätt är den aldrig ivägen då man håller på att göra mat. Känns VÄLDIGT dumt att hålla på att ha den öppen i tid och otid.


Men för att balansera upp det hela så handlar jag alltid ekologiskt, iallafall alla varor där den möjligheten finns. Jag handlar ju för det mesta på den lokala konsumbutiken här i Munksund, och faktiskt så finns det ganska mycket ekologiskt att välja mellan. Det är ju super.


Av Camilla Boström - 20 april 2009 21:11

  


 


 


 Visst är han ganska så gullig?

Eller är jag partisk?Av Camilla Boström - 19 april 2009 12:45

Fick besök på jobbet igår av Moa, Max & co. Trevligt då det var så lugnt :)

Av Camilla Boström - 18 april 2009 09:04


Avbitna öron, utklösta ögon och stora djupa köttsår. Brutna ben och avgnagda tår...  Fy fan vad läskigt det var. Niro blev riktigt svårt skadad då han blev påhoppad av 1 amstaff och två bullmastiffer...

När jag med ett skrik satte mig upp i sängen, drypande i svett och insåg att det vart en (mar)dröm, hade jag nog en puls på 200. Fy va läskigt. Det var min natt det. Tror ni jag kunde sova nå bra sen då? Nää såklart inte. Nu ska jag göra mig klar för jobbet!Av Camilla Boström - 17 april 2009 22:14


Var iväg en sväng till Ingela & Cuda ikväll. Alltid trevligt. När vi gick ut genom dörren för att gå till bilen stötte vi på en katt på uppfarten. Eller, rättare sagt Niro stötte på den eftersom han var först ut och lös. Katten satte iväg längst vägen som en orange kanonkula, och Niro tvärnita och vände om och kom tillbaka till mig då jag ropa "Nej". Det var nog vårat första "eldprov" på om vi har ett ordentligt befäst "Nej", och uppenbarligen har vi det då han inte sticker efter en flygande fluffboll. Känns ju som bra måste jag medge.


Imorgon är det jobb på bowlinghallen. Var in ikväll och kollade läget inför morgondagen, och då var det endast bokat 2 st banor på 6 timmar. Så lugnare än så kan man nog inte få det. Så vill ni komma och hälsa på mig och köpa en fika eller bowla så gör det!


Av Camilla Boström - 15 april 2009 15:41

Jag har varit hos frisören Sanna idag på på Studio Paus.  Hon klippte och klippte och håret verkade aldrig ta slut.


Å jag tycker då att det blev skitasnyggt. Mycket nöjd med resultatet!!

När hon var klar låg det en tjock matta med mitt hår på golvet. Bara det hon kämpade med att tunna ut min tjocka kalufs tog ca 20 minuter. Hon tyckte jag hade VÄLDIGT tjockt hår...


Jag har gjort om bilderna i SvartVit, för min hårfärg är så jäääkla ful just nu. Har inte råd att färga det hos frissan, och utväxten är gräslig. Men jag har pratat IBe och hon var villig att hjälpa mig på färgfronten inom en snar framtid ;)


 Jag nyfrisserad


 Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

När kommer snön?
 Inatt!!
 28 december
 Aldrig?
 NU!
 Imorgon

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se